Jag har blivit vegan

Hej på er alla fina!
 
De var en evighet jag skrev något här. Har inte känt att jag har haft lust eller tid till att skriva. Men nu känner jag att jag e sugen igen.
 
Kanske ska berätta lite om vad som har hänt sen sist jag skrev något.
 
Jag har mer eller mindre ätit hur mycket som helst och pendlat i vikt hela tiden. För snart 2 månader sen (8 april 2016) blev jag vegan. Första månaden gick jag ner till 62 kg och pendlade mellan 62-63. Nu den andra månaden har jag börjat småäta massa onyttigt fast fortfarande veganskt så som chips, choklad, popcorn m.m och gått upp till 65. Jag mår hur dåligt som helst och ana tankarna har börjat sätta sig i huvudet igen. Jag måste endå kunna gå ner i vikt nu när jag är vegan. 
 
De bästa jag gjort i hela mitt liv faktiskt men måste börja äta mindre, nyttigare igen och röra på mig mer. Har även fått jobb som timvikarie på förskola, skola och fritids så de är mycket hopp och lekande med barnen så de är ju inget problem där. De e bara maten jag vill skippa!! Jag vill ju inte hellre sluta äta helt när man sitter bland barn och lärare utan jag kanske ska äta massa sallad ist så de slipper fråga en massa frågor och de vet ju endå att jag e vegan. 
 
Ska bli skönt att börja skriva av sig igen, slutat blogga på min riktiga blogg för känner inte att jag har motivation för det så denna kommer jag har mer tid till hoppas jag :D
 
Tack för alla som fortfarande kikar in här och läser <3